Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

11.11 Ένα μήνυμα






Τα μηνύματα έρχονται ξαφνικά,  χωρίς κανένα κάλεσμα.  Ίσως γιατί έχουν προηγηθεί πολλές προσευχές και ευχές.    Γιατί ακόμα μια στιγμιαία φώτιση,  δεν είναι μόνο θεία χάρις,  αλλά μια ανταπόκριση στα ερωτήματα.

Αλλά,  ας μείνουμε στο μήνυμα.   Τα μηνύματα είναι τόσο εσωτερικά και καθόλου διανοητικά.   Δεν έχουν σχέση με το γνωστό και έχουν μικρότερη σχέση με την εμπειρία.     
Σε κατακλύζουν εσωτερικά από το πιο μικρό κύτταρο,  σαν έναν ψίθυρος που απλώνεται και επεκτείνεται και έξω από το φυσικό σου σώμα.   Σε κάνουν να νοιώθεις όμορφα,  γιατί η Πηγή τους είναι πάντα το Φως.
Σε βοηθούν να προχωρήσεις και να εξελιχθείς,  γιατί μπορείς να δεις τη ζωή σου από ψηλά και να παρατηρήσεις όλες αυτές τις κρυμμένες ευλογίες που δεν μπορούσες όταν βίωνες στιγμές λύπης και απογοήτευσης.

Σε έναν τέτοιο χρόνο,  που δεν μπορεί να μετρηθεί με λεπτά και ώρες,  ίσως γιατί  δεν υφίσταται πραγματικά,  η γνώση δίδεται σαν δώρο,   μέσα από ένα μήνυμα.  

Είμαι ακριβώς εδώ που χρειάζεται να είμαι.

Οι εμπειρίες μου,  είναι τέλεια σχεδιασμένες για την εξέλιξή μου.

Οι ανθρώπινες σχέσεις,  με οδηγούν ακόμα και μέσα από την απογοήτευση,  σε δρόμους  ανάπτυξης.    Ανάπτυξη και προσκόλληση δεν πάνε μαζί.   Σκεφτείτε μόνο,  αν η ζωή σας θα ήταν σε αυτό το σημείο,  αν παραμένατε σε σχέσεις και καταστάσεις,  με τον τρόπο που παλαιότερα υποστηρίζατε και αναμένατε να εξελιχθούν.   Γνωρίζουμε αλήθεια πως θα είχαν τα πράγματα στη  ζωή μας, αν στο παρελθόν ότι ήταν επιθυμητό  είχε πραγματοποιηθεί;     Το πόσο αληθινή σχέση έχουν δε οι επιθυμίες μας με τον εαυτό μας,  είναι ένα άλλο θέμα.

Τα μηνύματα δεν μπορούν να μεταφερθούν ακριβώς στις λέξεις,  διότι δεν είναι λέξεις.   Αν επιχειρούσα για χάρη του νου να περιορίσω το χθεσινό μήνυμα σε λέξεις θα ήταν κάπως έτσι:
Nα είσαι ευγνώμων.   
Να έχεις εμπιστοσύνη.   
Να ζεις με Ελευθερία.   
Να αναγνωρίζεις πίσω από τις εμπειρίες,  τις κρυμμένες ευλογίες. 

Νομίζω αυτά φτάνουν για να πάμε παρακάτω.
Μας εύχομαι πολλά μηνύματα αγάπης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρότυπο ή Πρωτότυπο ;

  Πόσες φορές σε έχουν συγκρίνει;  Από μικρό παιδί, βασανίζεσαι να μοιάσεις στα "επιτυχημένα" πρότυπα που κάποιοι καθορίζουν, ανά ...