Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Θεϊκή Συγχρονικότητα!


 

Σε χαιρετώ Παρατηρητή!

Διαλογίζομαι σε εκείνο το μικρό άνοιγμα του χρόνου, πάνω στο χώρο της δικής σου πραγματικότητας, που σου έδωσε την πληροφορία για να προχωρήσεις σε νέες διαστάσεις αντίληψης της εμπειρίας σου.

Για τη συγχρονικότητα μίλησε ο γνωστός ψυχίατρος και ψυχολόγος Carl Jung, αλλά για τη λειτουργικότητά της στη ζωή σου,  θα επιβεβαιώσεις εσύ,  αν μπορείς να αντιληφθείς την ύπαρξή της, σε "τυχαία" μικρά η μεγάλα γεγονότα στη ζωή σου και εμβαθύνοντας σε αυτά, αναγνωρίζοντας τον λόγο για τον οποίο έγιναν.

Ακόμα και πίσω από την εικόνα της επιλογής, πολλές φορές κρύβεται η συγχρονικότητα της πληροφορίας ή της συνάντησης,  στην οποία όμως εσύ έδωσες προσοχή, ακολουθώντας την διαίσθησή σου.

Με αυτόν τον τρόπο,  δίνεις την ευκαιρία στις δυνατότητες να εκπληρώσουν τον σκοπό σου.  Παρατηρώντας και ακολουθώντας τη θεϊκή συγχρονικότητα,  μπαίνεις στη συχνότητα και τη δόνηση που έχει σχεδιαστεί για εσένα παρατηρητή.  Για να μην μείνεις στάσιμος ή αργοπορείς στα ήδη γνωστά μοντέλα ή για να μπορέσεις να δεις τι κρύβεται μέσα  στις εμπειρίες σου.  

Μέσα από τα δύσκολα γεγονότα που διαδραματίζονται τα τελευταία χρόνια στον πλανήτη μας,  η προσωπική μας ζωή επηρεάζεται, και τώρα είναι ακόμα πιό αναγκαίος ο συγχρονισμός μας με τα μηνύματα που έρχονται από το πνευματικό πεδίο, διότι στο υλικό πεδίο, ο διαχωρισμός τείνει να γίνει ακόμα πιό έντονος.

Η Θεϊκή συγχρονικότητα,  είναι το μέσο,  που μας οδηγεί να παρατηρήσουμε πίσω από τα γεγονότα,  μέσα από αυτά και πάνω από αυτά.  Τι απαιτείται για να την αναγνωρίσουμε;  Φυσικά αναγνώριση της Θεϊκής Αρχής,  δημιουργική περιέργεια και  εμπιστοσύνη στις άπειρες διαστάσεις της ζωής μέσα και γύρω μας.

Σε χαιρετώ αγαπητέ Παρατηρητή,  με ένα ποίημα από την ποιητική συλλογή "ΚΟΣΜΟΣ".


Συμπτώσεις

 

Κοίτα πως έπεσα πάνω σου!

Τόσες πολλές οι πτυχές του Κόσμου

άπειρες οι πιθανότητες

αφάνταστοι οι συσχετισμοί

Θεϊκές συγχρονικότητες!

 

Αν είναι να σε συναντήσω

όλα κλειδώνουν στο ρολόι του Κόσμου

Γίνονται θαύματα!

 

Χάνονται τα Αν

γίνονται βεβαιότητες

Συμπτώσεις δεν υπάρχουν

μόνο συμφωνημένα πράγματα!



Καλή Κυριακή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρότυπο ή Πρωτότυπο ;

  Πόσες φορές σε έχουν συγκρίνει;  Από μικρό παιδί, βασανίζεσαι να μοιάσεις στα "επιτυχημένα" πρότυπα που κάποιοι καθορίζουν, ανά ...