Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Το ηχομασάζ και τα οφέλη του!


Το ηχομασάζ με Θιβετανικές ηχογαβάθες, είναι μια σοβαρή ενεργειακή θεραπεία, που έχει θετικές επιδράσεις σε ολόκληρη την ύπαρξή μας.
Επιδρά στο υλικό μας σώμα, με τις δονήσεις που προκαλούνται από την κρούση στις ηχογαβάθες, στο βαθύ επίπεδο των κυττάρων του σώματος. Το μασάζ που δημιουργεί ο ήχος στα κύτταρα, τα επαναφέρουν σε αρμονία και δύναμη και απελευθερώνουν κάθε τοξική ενέργεια που τα έχει καθηλώσει και εξασθενήσει. Αρνητικά αποτυπώματα από εμπειρίες στο συναισθηματικό πεδίο της ζωής μας, έχουν καταγραφεί επίσης στα κύτταρα του σώματος. Η μνήμη δηλαδή των όσων έχουμε ζήσει και ζούμε, περνά στα κύτταρά μας. Αυτή η θαυμάσια θεραπεία του ηχομασάζ, είναι που προκαλεί πολλές φορές έντονες συγκινήσεις και συναισθηματικά ξεσπάσματα στους ανθρώπους και πολλές φορές τα συναισθήματα αυτά είναι τόσο παλιά, που έχουν ξεχαστεί από τον συνειδητό εαυτό μας. Η απελευθέρωση αυτών των συναισθημάτων, του πόνου, του φόβου, της λύπης κ.α. είναι η βάση της θεραπείας μας.
Σε συνέχεια του φυσικού μας σώματος, ακολουθούν τα αιθερικά μας σώματα, αυτά που δεν φαίνονται με την όραση αλλά υπάρχουν και πολλές φορές γίνονται αισθητά με τις εντυπώσεις που δεχόμαστε από άτομα και χώρους κα (λέμε π.χ. έχει βαριά ατμόσφαιρα αυτός ο χώρος, ή πολύ συμπαθής μου είναι αυτός ο άνθρωπος ή το αντίθετο, για κάποιον που μόλις γνωρίσαμε). Οι πληροφορίες αυτές λαμβάνονται από αυτά τα ενεργειακά σώματα που υπάρχουν και λειτουργούν κανονικά, όπως το φυσικό μας σώμα. Πολλά βιβλία έχουν γραφτεί και λεπτομερείς περιγραφές έχουν γίνει για το θέμα αυτό. Η θεραπεία που δεχόμαστε με το ηχομασάζ, επιδρά το ίδιο εξαιρετικά και σε αυτά τα σώματα και αυτό το αντιλαμβανόμαστε μετά από μια συνεδρία ηχομασάζ, με την αλλαγή που νοιώθουμε στα συναισθήματα και τις σκέψεις μας. Κάτι έχει αλλάξει και αν οι συνεδρίες συνεχιστούν, οι αλλαγές αρχίζουν να γίνονται συνειδητές. Είναι γιατί ο ήχος, καθαρίζει, συντονίζει και ενδυναμώνει και αυτά τα ενεργειακά σώματα του ανθρώπου. Με τη δική μας θέληση και παρατήρηση, μπορούμε να προχωρήσουμε στις αλλαγές που μας καθοδηγεί ο ίδιος ο εαυτός μας.
Αυτό που αποκομίζουμε όλοι από τις προσωπικές εμπειρίες μας αλλά και την εφαρμογή των ενεργειακών θεραπειών, είναι ότι η Ιατρική είναι τις πιο πολλές φορές αναγκαία και σωτήρια για την ζωή και την υγεία μας, αλλά τα αποτελέσματα θα είναι πιο θετικά και μακροχρόνια, αν συνδυαστούν με ενεργειακές θεραπείες. Αυτό, γιατί αν δεν αποφορτίσουμε σε όλα μας τα επίπεδα τα τοξικά συναισθήματα και τις νοητικές πεποιθήσεις που μας βλάπτουν, το προβλήματα αντιμετωπίζονται στην περιφέρεια αλλά παραμένουν στο πυρήνα τους. Αλλά ακόμα το πιο σημαντικό για κάποιους από εμάς, είναι η ζωή στη ποιότητα που την βιώνουμε. Το ηχομασάζ μας προσφέρει ποιότητα ζωής. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος επαφής με τον βαθύτερο εαυτό μας και αναγνώρισης των ικανοτήτων μας για αυτοθεραπεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρότυπο ή Πρωτότυπο ;

  Πόσες φορές σε έχουν συγκρίνει;  Από μικρό παιδί, βασανίζεσαι να μοιάσεις στα "επιτυχημένα" πρότυπα που κάποιοι καθορίζουν, ανά ...