Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Η Χαρά της Ψυχής!



Η Χαρά της Ψυχής είναι η υψηλότερη δόνηση.  

Η Χαρά της Ψυχής είναι η αλλαγή από εκείνο το πεδίο της ανησυχίας,  της πλήξης και των αδιεξόδων,  σε ένα πεδίο υψηλών κραδασμών που επηρεάζουν όλη μας την ύπαρξη.


Πότε η Ψυχή μας έχει χαρά;  Όταν βρισκόμαστε στο δρόμο που έχει επιλέξει.  Όταν οι επιλογές και οι δράσεις μας είναι σύμφωνες με τα δικά της σχέδια.  


Πώς μπορώ να γνωρίζω τα σχέδια της Ψυχής μου;   Να αφουγκράζομαι.


Πως να αφουγκράζομαι;   Να σταματώ για λίγο το τρέξιμο της καθημερινότητας.  Να ησυχάζω.  Να δίνω χρόνο στην επανεξέταση των τρόπων που λειτουργεί το μυαλό μου.  Επειδή πολύ συχνά έως σχεδόν πάντα,  το μυαλό μας λειτουργεί με τα παλιά δεδομένα του.   Παίρνει ως δεδομένα, αυτά που έχει καταγράψει και εμμένει ακόμα και αδικαιολόγητα να προσαρμοστεί στις αλλαγές.


Το σπουδαιότερο όμως, είναι να μπορώ να αντιλαμβάνομαι εκείνα τα μηνύματα που λαμβάνω από το πεδίο της Ψυχής μου,  που έρχονται ξαφνικά και ως από μηχανής θεός, να μου δείξουν ένα εντελώς καινούργιο εν-δεχόμενο.   Παρατηρείστε αυτές τις "αναλαμπές".  Κάνουν την εμφάνισή τους  χωρίς να σκέφτεστε το συγκεκριμένο θέμα,  είναι λιτές, έως λακωνικές.   Άλλες φορές μπορεί να έρχονται ως πληροφορίες ή ερεθίσματα μέσα από άλλους ανθρώπους και με άλλους ακόμα τρόπους.   Όσο περισσότερο αντιλαμβάνεστε αυτό το πεδίο πληροφορίας και σύνδεσης, τόσο συχνότερα θα έχετε την καθοδήγηση που σας οδηγεί στο σκοπό της Ψυχής σας.


Η θετική αλλαγή στην ανθρωπότητα,  έρχεται στην εποχή αυτή,  με την αναγνώριση και την αποδοχή του υψηλότερου και σπουδαιότερου πεδίου της, που είναι το πεδίο της Ψυχής της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρότυπο ή Πρωτότυπο ;

  Πόσες φορές σε έχουν συγκρίνει;  Από μικρό παιδί, βασανίζεσαι να μοιάσεις στα "επιτυχημένα" πρότυπα που κάποιοι καθορίζουν, ανά ...